Wij zijn Hoveniersbedrijf Zandbergen. Ik ben begonnen in 2010 met mijn hoveniersbedrijf. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij AOC  te Almelo Groene sector Natuur en recreatie.  Kort nadat ik klaar was met mijn opleiding heb ik mij ingeschreven bij het kvk als hovenier.
Ik ben begonnen met mijn bedrijf in Vriezenveen. Vanaf daar verzorgde ik veel onderhoudswerkzaamheden in de gemeente Twenterand bij vele particuliere en zakelijke tuinen. 

Na aantal jaar mijn bedrijf in Vriezenveen te hebben gehad, ben ik verhuisd met het bedrijf naar Den ham aan de Vroomshoopseweg 28. Hier heb ik mijn bedrijf verder uit kunnen breiden. Vanaf juni 2019 ben ik met mijn bedrijf verhuisd naar Vroomshoop aan de Zwolsekanaal, hier zie ik meer mogelijkheden voor uitbreiding. In de nabije toekomst zullen wij leverancier worden van diverse tuinproducten. 

Wij verzorgen al uw tuinwerkzaamheden. Wij zijn nu veel bezig met totale tuin renovaties. Tuinen die wij van eigen ontwerp tot droomtuin om toveren met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van beplanting, betonproducten, verlichting, bewatering, afwatering en overkappingen. Ook kunnen wij uw tuin verzorgen zodat deze altijd in perfecte conditie blijft.
 
Momenteel werken wij met 3 vaste mensen in de buitendienst. Mijn partner houdt zich bezig met administratieve werkzaamheden. In de drukke periodes kunnen er extra ondersteunende werknemers in dienst zijn. 


Even voorstellen!


Mijn naam is Stefan Zandbergen, Directeur van het bedrijf. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, van ontwerp tot administratie. Het liefste sta ik toch echt in de tuin en realiseer ik de mooiste tuinen.

Mijn naam is Nadia Pas, Administratief medewerker. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit het factureren, boekhouding en personeelsadministratie. Ik ben de partner van Stefan en samen hebben wij zoontje Daniƫl.

Mijn naam is Rick Tijhoff, voorman bij hoveniersbedrijf Zandbergen. Mijn werkzaamheden zijn het uitvoeren van taken binnen een tuin. Ik begin het liefst bij helemaal niets en eindig met een mooi ontwerp. 

Mijn naam is Randy Zorgdrager, stagiair bij Hoveniersbedrijf Zandbergen. Mijn werkzaamheden zijn het ondersteunen van Rick en Stefan. Ik zit in mijn 2e jaar als hovenier. Ik hoop dit jaar mijn mbo diploma te behalen.