Over ons

Maak kennis met ons team!

Wij staan elke dag voor u klaar!

Stefan Zandbergen

Rick Tijhoff

Gerrit Folbert

Roy van Dalen

In 2010 begon Hoveniersbedrijf Zandbergen als ZZP’er en zijn daar in de laatste jaren de bovengenoemde 3 vakmannen als vaste krachten bijgekomen. We zijn heel erg trots op hetgeen wat we tot op heden hebben neergezet en wat we in de toekomst nog gaan verwezenlijken. Op onze nieuwe locatie hebben we een schitterend showplein, door de jaren heen hebben we veel klanten blij gemaakt met een droomtuin. Ons doel is om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, uw tuinwens is onze missie.

Wij zijn Hoveniersbedrijf Zandbergen

Hoveniersbedrijf Zandbergen is een modern en professioneel hoveniersbedrijf gevestigd in Vroomshoop. Bij ons werken vakbekwame mensen met passie voor hun vak. Wij zijn in staat om uw tuinwensen en ideeën in de praktijk uit te voeren. Tevens zijn wij een erkend Aequor leerbedrijf. Bij ons staat vakwerk en persoonlijke aandacht voorop.

Een droomtuin begint met een droom. Een idee. Uw idee. Want ook al heeft u niet precies in gedachten hoe uw droomtuin eruit ziet, u weet wel wat u mooi vindt en wat niet. Daar helpen wij u bij. Door onze ervaring en creativiteit creëren we samen met u uw eigen droomtuin. Wilt u een tuin met veel kleur en planten? En daarin een grote vijver en een terras geheel omgeven door een strakke heg of juist een stevige kwaliteitsschutting? Of heeft uw droomtuin een thema? Wij verzorgen het hele proces. Van ontwerp en aanleg tot onderhoud.

Nodig ons eens vrijblijvend uit voor een kop koffie. Wij vertellen u graag meer over Hoveniersbedrijf Zandbergen en wat wij voor u kunnen doen. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-52 43 77 90 of stuur een mail naar info@zandbergen-hoveniers.nl.

WIJ WETEN WAT WE DOEN

Vakmannen

WIJ HEBBEN PASSIE VOOR TUINEN

Creatief

UW DROOM WERKELIJKHEID

Kwaliteit