Tuin

PLANNEN OMZETTEN IN WERKELIJKHEID

Tuinontwerp

Heeft u het tuinontwerp gezien en bent u tevreden en geeft u akkoord op onze scherpe offerte voor de tuinaanleg? Dan gaan onze specialisten aan de slag en zetten het plan om in werkelijkheid. Hiervoor werken wij altijd met een strakke en efficiënte planning. Wij komen altijd onze afspraken na en gaan efficiënt en netjes te werk. Voor elk gedeelte hebben wij onze eigen specialist in zijn of haar vakgebied. Ondanks dat u weet wat de prijs is denken wij ook tijdens de aanleg met u mee en zijn flexibel in onze werkzaamheden. Of het nou om terrasoverkappingen, grondwerk, beplanting, beregening, verlichting, bestrating of waterbouwkundige werkzaamheden gaat

Naast het aanleggen van beplanting specialiseren wij ons ook in het bestraten van uw tuin. Opritten, tuinpaden, trottoirs, speelpaden parkeerplekken en terrassen. Niets is ons te gek.

Bestraten is een specialisme wat niet iedere hovenier onder de knie heeft en is een vak apart! Ook als uw terras of oprit verzakt is bent u bij ons aan  het goede adres.

Onze specialisten zorgen voor de juiste fundering en ondergrond, dit is immers de basis van een goed aangelegde tuin. Hierdoor gaan we verzakken tegen en heeft u tientallen jaren plezier van uw bestrating

UW TUIN NAAR UW WENS

Tuinaanleg

Bij Hoveniersbedrijf Zandbergen zijn wij in staat uw tuin helemaal in te richten naar uw eigen wensen.

Heeft u het tuinontwerp gezien, bent u tevreden en geeft u akkoord op onze scherpe offerte voor de tuinaanleg?
Dan gaan onze specialisten aan de slag en zetten het plan om in werkelijkheid.

Hiervoor werket zandbergen Hoveniers altijd met een strakke en efficiënte planning.
Wij komen altijd onze afspraken na en gaan efficiënt en netjes te werk. Voor elk gedeelte hebben wij onze eigen specialist in zijn of haar vakgebied. Ondanks dat u weet wat de prijs is denken wij ook tijdens de aanleg met u mee en zijn flexibel in onze werkzaamheden. Of het nou om terrasoverkappingen, grondwerk, beplanting, beregening, verlichting, bestrating of waterbouwkundige werkzaamheden gaat.

BLIJVEN GENIETEN VAN UW TUIN

Tuinonderhoud

Een tuin vraagt om onderhoud. Zo kunt u blijvend genieten van een gezonde en prachtige tuin. En dat in ieder jaargetijde. Bij Hoveniersbedrijf Zandbergen helpen wij u graag verder.
Vraag naar de mogelijkheden voor een onderhoudsbeurt.

Een tuin die goed onderhouden is, is een parel voor uw perceel. Daarnaast is het een specialiteit om te tuin zo goed mogelijk te onderhouden. Weten wat welke plant nodig heeft vergt kennis en passie. Onze specialisten staan voor u klaar zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin zonder de tuin zelf te hoeven onderhouden.

Gaat het om de hele tuin of juist een gedeelte? Wij staan voor u klaar. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen beteken met tuinonderhoud

TUINMAKEOVER

Tuinrenovatie

Heeft uw tuin een echte opknapbeurt nodig? Wij komen dan graag bij u om alle mogelijkheden voor het restylen van uw tuin te bespreken. Dan bespreken wij samen met u voorstellen om uw tuin te renoveren met behoud van oude, dierbare elementen, die u graag wilt behouden. .

Samenwerken aan een unieke tuin voor de ultieme sfeer!

Bekijk onze tuin projecten

Vraag een offerte aan